Mitt første innlegg!

Hei og velkommen!

Som dere kanskje ser er jeg en splitter ny blogger, jippi! Jeg har startet denne bloggen først og fremst for å dele mine kreative ideer med dere. Jeg kommer også til å legge ut beskrivelser om hvordan jeg utfører prosjektene mine. Jeg er svært glad i å bruke gjenbruk når jeg lager noe, spesielt gamle gjenstander. Men lager så klart ting fra grunnen av også.

Kom gjerne med innspill om det er noen ønskelige ting dere vil jeg skal lage. Det hadde være supert!

 

**Madeby

3 kommentarer om “Mitt første innlegg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s